Jet van Vuuren houdt lezing in de bieb

Cultuur
Jet van Vuuren houdt een lezing over haar nieuwe boek.
Jet van Vuuren houdt een lezing over haar nieuwe boek. (Foto: Aangeleverd bibliotheek Alphen)

ALPHEN - Tijdens een speciale editie van Zin in Zondag op 28 augustus vertelt Jet van Vuuren alles over haar gloednieuwe boek ‘Obsessie’. Dat doet ze in bibliotheek Alphen. Ook geeft de thrillerschrijfster een sneak preview van het boek waar ze momenteel aan werkt.

Tijdens de lezing vertelt Van Vuuren onder meer over haar schrijverschap en inspiratiebronnen. DE auteur schrijft thrillers over vrouwen, een tikkeltje verknipte types. “Ze zouden je buurvrouw of vriendin kunnen zijn, ze moorden, maar nooit zomaar”, legt ze uit. 

Van Vuuren, die werkzaam was als beeldend kunstenaar en boekhandelaar, debuteerde in 2011 met de thriller ‘Zomerdruk’. Daarvoor had ze tweemaal de verhalenwedstrijden van dagblad Trouw gewonnen, waarmee ze een masterclass van Kristien Hemmerechts kreeg. Ze heeft ruim zestien boeken geschreven. “Alle boeken zijn laagdrempelig en geschikt voor een groot publiek. Toegang tot Zin in Zondag is gratis”, aldus de bieb. Meer informatie en aanmelden voor deze activiteit: https://rijnenvenen.op-shop.nl/10189/zin-in-zondag-jet-van-vuuren/28-08-2022.

Om het uitje compleet te maken heeft Grand Café KADE 10 een speciale aanbieding die te vooraf te reserveren is via: https://rijnenvenen.op-shop.nl/575/zin-in-zondag-aanbieding-kade-10 .

In 2022 houdt de bieb een serie culturele en creatieve activiteiten op de zondagmiddag onder de naam Zin in Zondag! “Muziek en dans, lezen en literatuur, kunst en cultuur, film en theater... alles komt aan bod.” Zin in Zondag wordt mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van Stichting Bon Coeur.