Allerlei activiteiten doen bij Swaenswijk

Nieuws
U kunt onder meer schilderen bij Swaenswijk.
U kunt onder meer schilderen bij Swaenswijk. Foto: aangeleverd

ALPHEN AAN DEN RIJN- Wijkcentrum Swaenswijk in Alphen aan den Rijn heeft nieuwe activiteiten op de agenda staan. Zo is er morgen een workshop schilderen, dinsdag is er een lezing over wijs met medicijnen en volgende week woensdag is er een bingo. 

Wijkcentrum Swaenswijk is een ontmoeting plek voor senioren. In het centrum kunt u deelnemen aan activiteiten. Er is van 19.30 tot 22.30 uur is er een workshop schilderen met Anja Spooner. Tijdens de workshop helpt Spooner met het schilderen van dikke dames of vrolijke dieren. Bij interesse om deel te nemen kunt u bellen naar Spooner via: 06-30444156.

Medicijnen en bingo  

Apotheker Sanne Appelman begeleidt de lezing wijs met medicijnen. De lezing begint om 14.00 uur. Appelman legt het belang uit van medicijnen op de juiste manier gebruiken. Miljoenen Nederlanders gebruiken dagelijks medicijnen. Om snel beter te worden of om zo gezond mogelijk te blijven. Het is belangrijk om de medicijnen op de juiste manier te gebruiken zodat ze zo goed mogelijk werken en de kans op bijwerkingen zo klein mogelijk blijft. De toegang is gratis. De bingo, waarbij u prijzen kunt winnen, begint ook om 14.00 uur. De toegang is 6 euro inclusief twee keer gratis koffie of thee.