Top-tennis tijdens de voorjaarscompetitie

Nieuws
Wordt Heren 1 van ATC TEAN kampioen?
Wordt Heren 1 van ATC TEAN kampioen? (Foto: )

Alphen - Bij tennisvereniging ATC TEAN speelden er de afgelopen 7 weken verschillende teams mee in de voorjaarscompetitie. In totaal waren er wel 68 teams actief op maandag tot en met zondag. Op 4 juni spelen de Top spelers van de verenging de laatste wedstrijd.

Op zondag wordt er TOP-tennis gespeeld op landelijk zeer hoog niveau. Heren 1 komt uit in de hoofdklasse en heeft als doel om kampioen te worden, zodat zij volgend jaar uit mogen komen in de eredivisie. Met nog één wedstrijddag op 4 juni te gaan zijn ze zeer goed op weg om dat te behalen. De laatste wedstrijddag wordt gespeeld tegen Kralingen, mede kampioenskandidaat, dus dat wordt een spannende dag. Helaas een uitwedstrijd! Het team wordt vertegenwoordigd door Vincent van den Honert, Matthijs Sterkenburg, Julian de Sousa, Moritz Schroeter en Simon Pfau.

Gemengd 1 en 2

Gemengd 1 onder de enthousiaste leiding van captain en trainer Gertjan Egberink, komt uit in de eerste klasse en gaat voor handhaving. Dat lijkt op dit moment te lukken en op 4 juni spelen zij thuis. Aanvang van de wedstrijden: 10.30 uur. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Gemengd 2 speelt in de tweede klasse en strijden in iedere wedstrijd voor handhaving. Zij kunnen uw support op 4 juni prima gebruiken en u kunt genieten van prachtig tennis op hoog niveau.

ATC TEAN

ATC TEAN is een tennisvereniging in het centrum van Alphen, aan de Prins Bernhardlaan. Het is een vereniging met ruim 800 leden, jong en oud, recreatief en competitief ingestelde spelers, voor iedereen is er een plek. Er wordt op zeer hoog landelijk niveau competitie gespeeld, door jeugd en senioren. Maar ook vrij spelen en trainen is mogelijk.