Verse producten van eigen bodem bij de Herenboerderij

Nieuws
Iedere week heerlijke groente van de Herenboerderij.
Iedere week heerlijke groente van de Herenboerderij. (Foto: )

Regio - Elke week vers fruit, aardappelen, vlees, eieren en seizoensgroenten van eigen land eten? Dat kan op de boerderij(en) van Herenboeren Groene Hart. Er zijn plannen voor een tweede Herenboerderij; een duurzaam agrarisch bedrijf, eigendom van een coöperatie van burgers.

Op 20 hectare grond worden groente en fruit duurzaam geteeld en de dieren krijgen zo veel mogelijk bewegingsruimte. Er zal daarvoor een professionele boer in dienst genomen worden. Herenboeren Groene Hart organiseert een informatiebijeenkomst voor geïnteresseerden met rondleiding op 18 juni van 11.00 tot 12.30 bij de Herenboerderij in Leimuiden, Vriezekoop 4c.

Er worden ook workshops georganiseerd in Buurtcentrum Kerk & Zanen, aan de Oude Wereld 51, Alphen ad Rijn. Op 15 juni is er een workshop van 20.00 tot 22.00 uur met het thema ‘Werken met de Vlierbloesem.’ OP 21 juni van 20.00 tot 22.00 kunt u een workshop bijwonen met het thema ‘Conserveren met Suiker.’ Aanmelden kan via het contactformulier op de website: www.herenboerengroenehart.nl, o.v.v. van naam, telefoonnummer, datum en aantal personen.