Goede voornemens? Kom naar de Open Dag van Fitnessclub Orange!

Partnerbijdrage
Kom naar de open dag van Fitnessclub Orange!
Kom naar de open dag van Fitnessclub Orange! (Foto: aangeleverd)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Heb je met jezelf afgesproken dat je in het nieuwe jaar (vaker) gaat sporten? Kom op zondag 14 januari naar de open dag van Fitnessclub Orange in Alphen aan Den Rijn om kennis te maken met fitness, groepslessen en spinning. Je profiteert deze dag direct van een speciale actie. 

Tijdens deze open dag staat er van 9.00 – 16.00 uur een team van professionals klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je rond te leiden door de fitnessclub. Van 09:00 tot 10:30 kun je daarnaast ook terecht voor een rondleiding door het wellnesscomplex. Schrijf je jezelf deze dag ook in bij de fitnessclub? Dan betaal je géén € 25,- inschrijfgeld én krijg je een motivatiefles cadeau! Je kunt je inschrijven op de club of de hele dag online via www.fitnessclubnederland.nl 

Twee soorten abonnementen 

Je kunt bij Fitnessclub Orange kiezen voor 2 soorten abonnementen:

  • Een abonnement dat na 3 maanden maandelijks opzegbaar is;
  • Een jaarabonnement dat niet maandelijks opzegbaar is, maar waarbij je gebruik kunt maken van een tijdelijke stop. Handig als je op vakantie gaat!

Wat je van ons kunt verwachten 

Kom je de eerste keer bij ons sporten? Dan wordt er samen met een fitnesscoach een persoonlijk programma voor je opgesteld. Doordat er recent bij ons verbouwd is, kun je ook genieten van de nieuwste (kracht)apparatuur van Technogym. Ben je fan van de kinesiswand? Leef je uit! Of maak een keuze uit ons ruime aanbod groepslessen zoals: Kickboxen, Power Yoga, Spinning en nog veel meer. 

Wellness, fysiotherapie of voedingsadvies: onze extra’s 

Aangrenzend aan de Fitnessclub vind je Aqua Vita Wellness: een wellnesscomplex met een sauna, stoombad, zonnebank en een zwembad. Met een upgrade op jouw abonnement kun je vóór of ná het sporten heerlijk ontspannen. Tijdens de open dag kun je hier tussen 09:00 en 10:30 een rondleiding ontvangen. Ook is er een fysiotherapeut aanwezig op de club, kun je natuurgeneeskundige therapie volgen of bij ons aankloppen voor voedingsadvies. 

Kijk voor meer informatie op https://www.fitnessclubnederland.nl/open-dag/orange/