FW: partnerbijdrage Trigger

Partnerbijdrage
Trigger is zaterdag 17 februari bij ANWB Alphen aan den Rijn.
Trigger is zaterdag 17 februari bij ANWB Alphen aan den Rijn. (Foto: aangeleverd)

Herinneringen van analoog naar digitaal 

Herinnert u zich het nog? Die oude projector met het kenmerkende geratel, de gordijnen die dicht gingen en samen genieten van de oude 8 mm filmpjes op het grote scherm? 

Van analoog naar digitaal

In deze moderne tijd is alles anders. We kijken de hele dag door naar filmpjes op televisie, tablet en mobiel. Zou het niet geweldig zijn om die oude super 8- en VHS-banden weer te kunnen bekijken?

Het digitaliseerbedrijf Trigger kan uw kostbare analoge beelden omzetten naar digitaal formaat op een USB-stick of externe harde schijf. Op deze manier kunt u ze weer bekijken, bewerken, delen met anderen én zijn uw kostbare herinneringen veilig bewaard voor de toekomst. 8 mm films, videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een geweldige service waar al veel families dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

In Alphen aan den Rijn

Trigger is gevestigd in Amsterdam en organiseert speciale inleverdagen bij ANWB-winkels, zodat u ook lokaal uw opdracht kunt inleveren. Op zaterdag 17 februari is Trigger bij de ANWB winkel in Alphen aan den Rijn. Wilt u ook uw dierbare herinneringen veiligstellen? Maak dan een afspraak met de adviseur en neem uw materiaal mee naar de inleverdag. De adviseur zal u een vrijblijvende prijsopgave geven en, indien akkoord, neemt hij alles mee naar Amsterdam waar het wordt gedigitaliseerd. Enkele weken later kunt u het weer ophalen bij de ANWB winkel.

Bent u ANWB lid? Dan profiteert u van 10% korting op uw opdracht.

Trigger is zaterdag 17 februari bij ANWB Alphen aan den Rijn. Meer informatie en aanmelden kan via www.trigger.nl/anwb of bel naar 020-4272027.