Luxe en Comfort op Vakantiepark De Luttenberg

Partnerbijdrage
Vakantiepark De Luttenberg.
Vakantiepark De Luttenberg. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Op Vakantiepark de Luttenberg gaan luxe en comfort hand in hand gaan met de natuurlijke schoonheid van het Overijsselse landschap. Het park is trots om een nieuwe toevoeging te presenteren: kamperen met privé sanitair en vaatwasser, waardoor uw verblijf nog aangenamer wordt.

Stelt u zich voor: u ontwaakt in uw eigen tent of caravan, omgeven door de rustgevende geluiden van de natuur. U stapt uw eigen privé sanitair binnen voor een verfrissende douche, zonder te hoeven wachten. Vervolgens geniet u van een eigen gemaakt heerlijk ontbijt en daarna ruimt u alles af in de vaatwasser die ook in de unit staat, geen geruzie over wie de afwas doet, hoe luxe is dat! Terwijl u geniet van uw luxe kampeerervaring, kunnen uw kinderen zich vermaken in één van de speeltuintjes, onder andere gelegen in het hart van het autovrije veld waar deze comfortplekken zich bevinden. Hier kunnen ze nieuwe vrienden maken en eindeloos plezier beleven, terwijl u ontspant en geniet van uw kopje koffie. Maar dat is nog niet alles - bij Vakantiepark De Luttenberg zijn er tal van gratis faciliteiten zoals ons verwarmde binnen -of buitenzwembad, tennisbaan, kabelbaan op het sportveld, pannakooi, jeu de boules baan, midgetgolfbaan en animatie in de vakantieperiodes. Maak een rondwandeling door het naastgelegen bos met leuke speeltoestellen en volg de belevingsroute. Ook kunt u tegen betaling gebruik maken van de kleine wellness of de fiets -en skelterverhuur.

Vakantiepark de Luttenberg maakt uw vakantie onvergetelijk. Met onze nieuwe privé sanitair en vaatwasser, luxe kampeerervaring en overvloed aan gratis faciliteiten, bent u verzekerd van een verblijf dat aan al uw verwachtingen voldoet. Boek vandaag nog en maak uzelf klaar voor een vakantie om nooit te vergeten! Voor meer info www.luttenberg.nl.