Hoe gaan we verder met het plan voor de oude apotheek?

Partnerbijdrage
De oude apotheek aan de Statenjachtstraat
De oude apotheek aan de Statenjachtstraat (Foto: Aangeleverd)

Kom naar de vervolgbijeenkomst in het InformatieLab

NOORD - De plek van de oude apotheek aan de Statenjachtstraat 598 krijgt een nieuwe functie. Wat voor moois komt hiervoor in de plaats?

Vastgoedbedrijf Veldboom is de eigenaar van het oude gebouw en de grond. Zij wil hier, samen met de gemeente, bewonersorganisatie Red Amsterdam Noord en de inbreng van bewoners en organisaties, een nieuw plan voor een gebouw en de omgeving maken. De Plekkenmakers begeleiden het proces, dat moet bijdragen aan een betere buurt voor iedereen in Banne-Zuid.

In het Dromenlab kon iedereen dromen en ideeën delen over wat er moet komen op de plek van de oude apotheek. Iedereen deelde hier op allerlei manieren ideeën voor de nieuwbouw. Ook de ruimte eromheen is deel van de plannen. Dan gaat het bijvoorbeeld over groenvoorzieningen en parkeerplaatsen. Het DromenLab resulteerde in een enorme diversiteit aan bruikbare ideeën. De dromen zijn verzameld en verwerkt in een Dromenboek.

Tijdens het InformatieLab presenteren we de resultaten en laten we zien wat we met de ingebrachte ideeën kunnen doen. We gaan samen verder op een leuke, creatieve manier meedoen met het ontwikkelen van een plan voor deze plek. Wilt u daarover meedenken en meepraten? Zorg dat u erbij bent. Alle bijdragen, tips en ideeën zijn wederom van harte welkom!

Kom naar het InformatieLab op woensdag 24 april in de oude apotheek aan de Statenjachtstraat 598. Er is weer een vrije inloop van 17:00 tot 21:00 uur. Ook zal het Dromenboek online te bekijken zijn via de website en kunt u een reactie digitaal aan ons doorgeven via de website: www.dromenlab.nl/statenjachtstraat  of mail het naar statenjachtstraat@dromenlab.nl