Minderjarig persoon gewelddadig van elektrische fiets beroofd in Bergen

112-nieuws
Afbeelding
(Foto: stockphoto)

BERGEN - Zaterdag 27 januari 2024 heeft er een straatroof plaatsgevonden op de Hoflaan in Bergen (NH). Heb je meer informatie over deze zaak of beschik je over camerabeelden? Neem dan contact op met de politie.

Bericht van Politie.nl

Straatroof Bergen

Rond 01.55 uur werd het minderjarige slachtoffer door twee personen met geweld beroofd van een elektrische fiets. Het slachtoffer werd van de fiets geschopt en viel vervolgens met diens hoofd op de grond. De verdachten zijn met de buit gevlucht richting het centrum. Na de melding verrichtte de politie een zoekslag in de omgeving, maar heeft nog niemand kunnen aanhouden.

Het slachtoffer is voor medische behandeling naar de huisartsenpost gegaan.

Getuigenoproep

Van de verdachten is het volgende signalement bekend:

Verdachte 1

  • Man
  • Licht getinte huidskleur
  • Fors postuur

Verdachte 2

  • Man
  • Lang postuur
  • Weinig tot geen haar op het hoofd

De politie doet onderzoek naar de straatroof en zoekt getuigen. Ben jij bij dit incident betrokken geweest of kan je de politie hier meer over vertellen? Meld je spoedig bij de politie. Neem contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem tippen kan via 0800-7000. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden die in de buurt van de Hoflaan zijn gemaakt tussen 01.45 uur en 02.15 uur, bijvoorbeeld van dashcams of deurbelcamera’s. Je kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van zaaknummer 2024019290.