Expositie in Kranenburgh

Nieuws
Jawek Kwakman Cel explode print op plexiglas
Jawek Kwakman Cel explode print op plexiglas (Foto: )

BERGEN - Tot de kern van de zaak komen is vaak al een kunst op zich. En om dat zó te doen dat het op een juiste, positieve manier overkomt, is ook een kunst – vaak zelfs een nog grotere. Het was aan de kunstenaars om zich over deze opgave te buigen, er hun uitleg aan te geven en die ook tot uitdrukking te laten komen in hun werk binnen deze tentoonstelling. Het resultaat is een veelzijdige expo in uiteenlopende disciplines.

De kunstenaars die aan deze tentoonstelling deelnemen, zijn onder andere Yvonne Alting met collages, Eveline Braak als schilder, Sonja Doevendans eveneens als schilder, Dien Jorien Geertsma als keramist, Bert Griepink als beeldhouwer, Roland de Jong Orlando ook als beeldhouwer, Esther Koeman met mixed media, Bill Kunst als schilder, Margje Kuyper eveneens als schilder, Jawek Kwakman met digitale media, Eveline Mooibroek in een interdisciplinaire benadering, Karin van Ommeren als beeldhouwer, Ingerid Opstelten met objecten, Ubaldo Sichi als schilder, José van Tubergen in een multidisciplinaire aanpak, en Nicole Verhalle als schilder. Deze kunstenaars presenteren hun werken in de KCB-expositieruimte in Huize Kranenburgh, Culturele Buitenplaats in Bergen, op het adres Hoflaan 26.

De expositie is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:30 tot 17:00 uur. De officiële opening van de tentoonstelling, die loopt tot en met 29 oktober, vindt plaats op zondag 3 september om 17:00 uur, met bijdragen van Pieter Rynja, musicus / componist en dichter.

Ingerid Opstelten Eye see you 2 muurobject