Tweedehands zomerkinderkledingbeurs

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Adobe Stock)

BEVERWIJK – Vrijwilligers van kledingbeurs De Glimworm, onderdeel van Stichting Welzijn Beverwijk, starten weer met een reeks zomerkinderkledingbeurzen. De eerste verkoop vindt plaats op woensdag 8 maart van 9.00 tot 10.30 uur.

Elke dinsdag van 18.45 tot 19.30 uur (tot en met 2 mei 2017) is het mogelijk om voor deze beurzen zomerkinderkleding in de maten 56 tot en met 176 in te brengen. Deze kleding dient schoon, gestreken en heel te zijn. De vrijwilligers behouden zich het recht voor, dat als later blijkt dat ingebrachte kleding niet voldoet aan de eisen, deze kleding alsnog niet verkoopbaar te stellen en af te voeren. Niet-verkochte kleding wordt na de reeks van beurzen geschonken aan een goed doel.

Van de verkopen komt 25 procent ten gunste van de kinderactiviteiten van Stichting Welzijn Beverwijk. De overige 75 procent is voor de inbrenger. De data waarop de beurzen worden gehouden zijn 8 en 22 maart, 5 en 19 april, 3 en 17 mei 2017. Zowel de inname als de beurzen vinden plaats in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c te Beverwijk.