De 3 leukste kringloopwinkels in Beverwijk: hier vind je ze!

Nieuws
Waar zijn de kringloopwinkels in Beverwijk?
Waar zijn de kringloopwinkels in Beverwijk? (Foto: Unsplash)

BEVERWIJK - Geef kleding en spullen een tweede leven! Het wordt tegenwoordig steeds populairder om naar een kringloopwinkel in Beverwijk te gaan. Maar waar vind je de tweedehands- en kringloopwinkels in Beverwijk? In dit artikel zetten we de kringloopwinkels voor je op een rijtje.

Kringloopwinkel Beverwijk

Kringloopwinkels in Beverwijk bieden een gelegenheid om heerlijk rond te snuffelen en op zoek te gaan naar verborgen pareltjes. Tegelijkertijd lever je ook een waardevolle bijdrage aan een duurzame samenleving. Dit zijn de kringloopwinkels in Beverwijk:

  • De Wijcker Kringloop, Beverwijk
  • Kringloop Afrika, Beverwijk
  • Kringloopwinkel Noppes, Beverwijk

1. De Wijcker Kringloop

De Wijcker Kringloop in Beverwijk is een ideale winkel om te struinen en op zoek te gaan naar vintage items. De winkel biedt een ruim assortiment van meubels, kleding, elektronica, speelgoed, huishoudelijke artikelen en nog veel meer! Elke week wordt de winkel aangevuld met nieuwe artikelen. De Wijcker Kringloop is open maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Het adres van De Wijcker Kringloop is Vennelaan 10, Beverwijk.

2. Kringloop Afrika

Bezoekers kunnen in Kringloop Afrika heerlijk rondstruinen tussen alle tweedehands artikelen. Het assortiment bestaat onder andere uit boeken, gereedschappen, woonaccessoires, meubels en speelgoed. Misschien vind jij wel net die ene vintage eyecatcher! Kijk voor de meest actuele openingstijden van Kringloop Afrika online.

Het adres van Kringloop Afrika is Brink 9, Beverwijk.

Tekst gaat door onder de foto.


De mooiste pareltjes vind je bij de kringloopwinkel! - Foto: Fiedels - stock.adobe.com

3. Kringloopwinkel Noppes

Kringloopwinkel Noppes in Beverwijk biedt een uitgebreid assortiment aan tweedehands artikelen. Van kleding en boeken tot meubels en woonaccessoires, deze kringloopwinkel in Beverwijk heeft voor elk wat wils. Het dagelijks wisselende aanbod zorgt ervoor dat klanten nooit uitgekeken raken. Kringloopwinkel Noppes is dagelijks geopend: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur, op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Het adres van Kringloop Noppes is Parallelweg 10, Beverwijk.

Kringloop Beverwijk inleveren en ophaalservice

Je kunt bij vrijwel iedere kringloopwinkel in Beverwijk je spullen inleveren. Kijk voor de zekerheid op de website van een kringloopwinkel in Beverwijk. Ben je zelf niet in de gelegenheid om spullen af te leveren, dan kun je ook gebruikmaken van de ophaalservice. Onder andere De Wijcker Kringloop en Kringloopwinkel Noppes bieden deze optie.