Megakermis 2024 op de Bazaar in Beverwijk

Nieuws
Mega Paaskermis Bazaar Beverwijk van 22 maart tot en met 1 april 2024.
Mega Paaskermis Bazaar Beverwijk van 22 maart tot en met 1 april 2024. (Foto: Rodi Media Archief)

BEVERWIJK - Na de succesvolle eerdere edities komt de Megakermis op de Beverwijkse Bazaar weer terug! Dit jaar staat de kermis in Beverwijk van vrijdag 22 maart tot en met maandag 1 april 2024 op het parkeerterrein van de Bazaar.

Megakermis Bazaar 2024

Zoals elk jaar zorgt de Megakermis weer voor vermaak voor jong en oud, groot en klein. Welke attracties er dit jaar staan? Denk aan de Crazy Dance Wipp, Break Dance, maar ook aan de Booster en de zestig meter hoge zweef Around the World.

Geen durfal? Ga dan schieten in de Schietsalon, kies voor een avontuur in de Fun Factory Ride of beproef je geluk bij een van de grijpkranen. Trek gekregen? Ook dan zit je op de Megakermis goed. Ga voor een suikerspin, een zuurstok, churros of kies voor een lekker patatje!

Tekst gaat door onder de foto.


Megakermis voor vermaak voor jong en oud. - Rodi Media Archief.

Hoe kom je bij de Mega Kermis in Beverwijk?

Vanaf station Beverwijk is De Bazaar ongeveer tien minuten lopen. In het weekend rijdt bus 76. 

Vanuit Zaandam neem je bus 59 naar De Bazaar. Je stapt dan uit bij de halte Wijkermeerweg.

Ga je met de auto naar de Mega Paaskermis? Dan kan je het beste parkeren op P4, die is het dichtste bij de ingang van de kermis.

Tekst gaat door onder de foto.


Ben jij een durfal en stap je in elke attractie op de Mega Paaskermis in Beverwijk? - Foto: Rodi Media Archief

Openingstijden Mega Kermis Beverwijk

De Mega Paaskermis in Beverwijk is van vrijdag 22 maart tot en met maandag 1 april 2024 te vinden op de Beverwijkse Bazaar. Iedereen is van harte welkom.

De Mega Paaskermis is op maandag tot en met vrijdag geopend van 14.00 tot 23.00 uur. Zaterdag en zondag van 10.00 tot 00.00 uur. Op maandag 1 april is de kermis open van 10.00 tot 00.00 uur.

* In de aanloop naar de kermis toe kunnen nog wijzigingen en toevoegingen gedaan worden.

Attracties kermis Beverwijk

De jaarlijkse kermis in Beverwijk biedt een adembenemend scala aan attracties voor alle leeftijden en smaken. Voor de waaghalzen is er grootvermaak zoals de intense Chaos en de opzwepende Break Dance. Wie van snelheid houdt, kan de Spinning Coaster en de Autoscooter uitproberen. Families genieten van de Crazy Dance Wipp en het majestueuze Reuzenrad. Voor de kleintjes zijn er betoverende opties zoals de Adventure Ride en de vrolijke Draaimolen.

Voor degenen die hun geluk willen beproeven, zijn er grijpkranen, schiettenten en andere spellen. Vergeet ook niet de smakelijke lekkernijen bij de eetkraampjes te proeven, van Churros tot Loempia’s. De kermis belooft plezier voor iedereen!