Winkelcentrum Leidschenveen in nieuw jasje gestoken

Algemeen
De onthulling.
De onthulling. (Foto: Huggy Snellenburg)

Onlangs lanceerde Winkelcentrum Leidschenveen haar nieuwe huisstijl. Ondernemers onthulden gezamenlijk en vol trots het nieuwe logo dat als straatsticker op het plein is aangebracht. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de nieuwe huisstijl en pay-off ‘Compleet voor jou’ gevierd.

‘Naast het doen van boodschappen kan je in Leidschenveen namelijk ook lekker eten, is er een leuke kledingwinkel, een bibliotheek en een kinderopvang. Het is niet alleen een verzameling van winkels, maar ook een echte ontmoetingsplaats. Winkeliers omschrijven Winkelcentrum Leidschenveen met de woorden: eerlijk, gezellig, trots en gemak. 

Trots

Het bestuur legt uit: “Met onze nieuwe huisstijl laten we zien hoe gezellig Winkelcentrum Leidschenveen is! We zijn trots op ons winkelcentrum en dat laten we iedereen zien, bijvoorbeeld in onze service.”

Winactie

Om dit nieuwe hoofdstuk niet alleen met de winkeliers, maar ook met bezoekers van het winkelcentrum te vieren heeft Leidschenveen een winactie opgezet via Facebook en Instagram. Bezoekers kunnen hiermee een shopper met het nieuwe logo winnen welke is gevuld met items uit het winkelcentrum.