Lokaal centraal tijdens eerste editie Haags Hoog Festival

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Louise Boonstoppel Fotografie)

Genieten van het mooie uitzicht en de producten die lokaal ondernemerschap voortbrengt. Dat kan zaterdag 24 september tijdens het eerste Haags Hoog Festival in de gelijknamige evenementenlocatie aan de Televisiestraat. 

Echte Hagenaars moeten het pand The New Farm in de Televisiestraat haast wel kennen. Dat pand, vlakbij station Den Haag Moerwijk, met die enorme kas op het dak. In dat pand zitten tal van lokale ondernemers. Eiber Bier, Roast Factory en Haagse Schatten zijn drie van die ondernemers. Samen exploiteren zij de bijzondere evenementenlocatie Haags Hoog op de bovenste verdieping van het pand. Om die samenwerking te vieren én heel Den Haag kennis te laten maken met deze unieke locatie met prachtig uitzicht over de stad organiseren ze aanstaande zaterdag het Haags Hoog Festival.

Programmering

Lokaal staat centraal tijdens het festival. Bier(proeverijen) van Eiber bier, bakkies direct geserveerd uit de branderij van Roast Factory en verschillende opkomende Haagse bandjes en DJ’s. Ook worden er mini-workshops aangeboden door mede-ondernemers uit het pand. Zo kun je onder andere je eigen zuurdesembrood bakken bij de Volkskeuken en een t-shirt bedrukken bij meneer Appelstroop, maar geniet je er ook van een ontspannende hoofdmassage. Natuurlijk wordt er ook aan de inwendige mens gedacht en bereiden De Sushimeisjes, Het Balihuisje en Wholy Greens ter plekke de lekkerste happen zodat bezoekers met volle magen de dansvloer op kunnen.

Kaartjes 

Kaartjes koop je voor het schappelijke bedrag van 5 euro via de website van Haags Hoog. Het Haags Hoog Festival vindt plaats van 15.00 - 24.00 uur en is voor iedereen die deze unieke plek wil ontdekken en wel van een feestje houdt. Voor iedereen die in stijl naar dit festival wil komen, biedt The Hague Boat vervoer vanaf Den Haag Centraal aan. Alvast een biertje aan boord, een mooie tocht door de Haagse grachten en daarna direct aansluiten bij de Eiber proeverij.

Afbeelding