Kerstmarkt 2022 op Lange Voorhout in Den Haag

Algemeen
Maar liefst 100.000 LED-lichtjes zorgen op de kerstmarkt voor een verlichte hemel.
Maar liefst 100.000 LED-lichtjes zorgen op de kerstmarkt voor een verlichte hemel. (Foto: pr)

Tientallen kersthuisjes en 100.000 twinkelende LED-lichtjes. De Royal Christmas Fair vindt dit jaar plaats van donderdag 8 tot en met vrijdag 23 december op het prachtige Lange Voorhout. Twee jaar lang kon de kerstmarkt niet doorgaan vanwege corona.

Maar liefst 16 dagen lang strijkt deze grootste meerdaagse kerstmarkt van Nederland neer midden in het historische centrum van de Hofstad. De kerstmarkt is dagelijks van 12.00 - 21.00 uur gratis te bezoeken.

Duitse kerstsfeer in koninklijk Den Haag

Met vele tientallen kersthuisjes, een verlichte hemel in de vorm van 100.000 twinkelende LED-lichtjes in de bomen en de prachtige omgeving staat deze kerstmarkt ook dit jaar garant voor de ultieme kerstsfeer met internationale allure. De kerstmarkt is niet voor niets ook zeer geliefd bij de expat community. Dampende glühwein, knisperende haardvuurtjes en gezellige muziek maken de totale kerstbeleving compleet.

Ambacht & kwaliteit

In de kersthuisjes worden kwalitatieve en ambachtelijke producten verkocht. Verder zijn er verschillende foodtrucks en gezellige barretjes. En bezoekers kunnen dagelijks met de kerstman op de foto.

Binnenstad in kerstsfeer

Niet alleen de kerstmarkt, maar de gehele Haagse binnenstad is in deze in kerstsfeer. Zo kunnen bezoekers van de kerstmarkt van 14 tot en met 18 december ook de lichtprojecties van The Hague Highlights bewonderen, vindt op 16 en 17 Jazz en Route plaats op het Noordeinde en is Scheveningen het decor voor het Cool Event, met onder andere een schaatsbaan op het Kurhausplein.


De Royal Christmas Fair is dagelijks geopend van 12.00 - 21.00 uur en gratis te bezoeken. Het evenement is goed bereikbaar per auto, fiets en OV en op loopafstand van het Centraal Station. De entrees van de kerstmarkt zijn bij de Kloosterkerk (hoek Parkstraat/Lange Voorhout), Hotel Des Indes (Denneweg) en aan het Tournooiveld.

www.royalchristmasfair.nl