Koningsdag Festival in het Zuiderpark Den Haag

Cultuur
Twee overdekte stages zullen ervoor zorgen dat de 10.000 feestende mensen hoe dan ook droog feest kunnen gaan vieren.
Twee overdekte stages zullen ervoor zorgen dat de 10.000 feestende mensen hoe dan ook droog feest kunnen gaan vieren. (Foto: NMNH / Niels de Vries)

Sinds 2014 vieren wij in Nederland op 27 april Koningsdag. De dag dat heel Nederland oranje gekleurd de straat op gaat, en als geheel vieren dat onze koning weer een jaartje ouder is geworden. En waar kan dit beter gedaan worden dan in de woonplaats van de koning zelf, Den Haag.

Na twee uitverkochte festivals op het strand van Scheveningen, komt NMNH nu ook met Koningsdag naar Den Haag. En dit doen zij dit jaar niet alleen. Zij hebben namelijk de handen ineen geslagen met de jonge evenementenorganisatie Wavy. Wavy is een concept dat bekendstaat om haar melodieuze house muziek. Dit, in combinatie met de techno van NMNH, belooft nu al een groot spektakel te worden.

Dit spectaculaire Koningsdag Festival zal plaatsvinden in het legendarische Zuiderpark in Den Haag. Degene die al vaker naar een festival in Den Haag zijn geweest zullen dit park zeker kennen. Naast de vele sportvoorzieningen en wandelmogelijkheden van het park, biedt het namelijk de perfecte omstandigheden om er een festival te organiseren. En dit laat NMNH niet aan zich voorbij gaan. Twee overdekte stages zullen ervoor zorgen dat de 10.000 feestende mensen hoe dan ook droog feest kunnen gaan vieren.

Zoals er over beide organisaties bekend is, hebben zij ook dit jaar een line-up aangekondigd waar je u tegen zegt. Met de grootste techno- en house artiesten van het moment, zorgen zij ervoor dat het qua muziek nergens aan schort. Artiesten zoals: Alignment, Franky Rizardo, Shlømo, Rossi., Diøn, Toman, Stan Christ, Prunk, Cera Khin en nog vele andere artiesten staan op de line-up om van deze Koningsdag een dag te maken die je niet snel meer zal vergeten.