Chris van Waes al weer 20 jaar in Poeldijk

Partnerbijdrage
Chris van Waes heeft een mooie collectie en een grote klantenkring opgebouwd.
Chris van Waes heeft een mooie collectie en een grote klantenkring opgebouwd. (Foto: pr)

Het is alweer 20 geleden dat juwelier antiquair Chris van Waes zich vestigde aan de Jan Barendselaan 66 in Poeldijk. De laatste jaren heeft hij zich gespecialiseerd in bijzondere, antieke, oude en hedendaagse sieraden. 

Inmiddels heeft hij samen met zijn medewerkers een mooie collectie en een grote klantenkring in het Westland, Midden-Delfland en tot ver daarbuiten opgebouwd. Daarnaast bereikt Van Waes via gerenommeerde veilinghuizen en collega-detaillisten een clientèle in binnen- en buitenland.

Jubileumexpositie

Ter gelegenheid van dit jubileum heeft hij een expositie ingericht met bijzondere sieraden. In deze expositie wil hij laten zien dat er ook voor de jongere vrouw en man een stijlvolle collectie is opgebouwd.
Chris van Waes Juwelier Antiquair is gevestigd aan de Jan Barendselaan 66 in Poeldijk. De expositie is te zien van donderdag 17 november tot en met zaterdag 3 december 2022. De showroom is geopend woensdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur. Voor meer informatie: www.chrisvanwaes.nl, tel. 0174-444635 of e-mail: info@chrisvanwaes.nl

www.chrisvanwaes.nl