De Theatergroep speelt Herfst in Sint Pancras

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Robert van der Eng)

SINT PANCRAS - Er is nog een aantal kaarten verkrijgbaar voor de theatervoorstelling ‘Herfst in Sint Pancras’ op 22, 23 en 24 oktober. De Theatergroep speelt in de intieme setting van de in de Witte Kerk aan het Kerkplein in Sint Pancras dit ontroerende, maar ook humorvolle stuk.

Het verhaal gaat over het echtpaar Herman en Pauline Van Beem die al jarenlang hetzelfde vakantiehuisje in Sint Pancras bezoeken. Herman ziet het allemaal niet meer zo scherp en begint langzaam maar zeker in zijn eigen wereld te leven. Pauline ondersteunt hem zo goed en kwaad als het kan, maar zij worstelt met zaken uit het verleden die nooit besproken werden. En nu is het eigenlijk te laat. Voor mensen die in hun familie of nabije omgeving te maken krijgen dementie zullen er herkenbare situaties voorkomen.

Na afloop is er een drankje verkrijgbaar (geen pin aanwezig!). De voorstellingen van vrijdag en zaterdag beginnen om 20.30 uur, zondag is er een matinee om 15.00 uur, kaarten kosten € 12,50 en zijn te verkrijgen via www.detheatergroep.nl. Er wordt rekening gehouden met de richtlijnen zoals door het RIVM opgesteld voor theatervoorstellingen, dus dat betekent voor nu dat bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs (b.v. QR code) verplicht is.

Afbeelding