Maureen Kolhoff leert je schilderen in de stijl van Bob Ross

Cultuur
Maureen leert je schilderen in de stijl van de beroemde kunstenaar Bob Ross.
Maureen leert je schilderen in de stijl van de beroemde kunstenaar Bob Ross. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD - Het is inmiddels 30 jaar geleden dat Bob Ross zijn televisieserie over schilderen maakte. Met zijn warme manier van vertellen, zijn effectieve schildertechniek en sprekende landschapsschilderijen bereikte de Amerikaan miljoenen huishoudens wereldwijd. Ook de Heerhugowaardse kunstschilder Maureen Kolhoff is ermee opgegroeid. Zaterdag 13 april kun je van haar leren schilderen in de stijl van Bob Ross bij haar workshop in Wijkcentrum De Zon.

Tijdens de schilderworkshop ‘The Joy of Painting’ krijg je de benodigde verf en materialen en ga je aan de slag met de ‘nat-op-nat’ olieverftechniek van Bob Ross. Aanmelden voor de workshop kan door een e-mail te sturen naar maureenkolhoff@gmail.com met je naam en telefoonnummer met als onderwerp ‘The Joy of Painting’.

Na het afronden van haar schilderstudie in Edinburgh is Maureen fulltime gaan schilderen en lesgeven in schilderkunst. Ze geniet van het tot leven brengen van schilderijen en 3D-tekeningen, samen met kunstliefhebbers en geïnteresseerden.

Leer schilderen in de stijl van de beroemde schilder Bob Ross en neem na afloop jouw meesterwerk mee naar huis! Er is plek voor maximaal 10 cursisten. Zaterdag 13 april vindt de workshop plaats van 13.00 tot 15.00 uur in Wijkcentrum De Zon. Het adres is Brandpunt 1 in Heerhugowaard (Stad van de Zon).