Eindelijk goed nieuws voor Vrone

Gemeentenieuws
Het complex kampt al jarenlang met ernstige veroudering
Het complex kampt al jarenlang met ernstige veroudering (Foto: @agheeremansphotography)

SINT PANCRAS - Er is eindelijk goed nieuws voor Sint Pancras betreffende de revitalisatie van het Vrone-complex. Het college heeft aangekondigd dat er een extra investering van 2,6 miljoen euro nodig is voor de renovatie. Deze informatie is gedeeld met de gemeenteraad, die nu wordt verzocht dit bedrag beschikbaar te stellen. Tijdens de politieke bijeenkomst van dinsdag 26 maart waren de reacties positief op de voorgestelde plannen.

De politiek staat unaniem achter de broodnodige transformatie van het Vrone-complex. Dit komt niet uit de lucht vallen, want het complex kampt al jarenlang met ernstige veroudering. De discussies over herinrichting duren nu al bijna 30 jaar. Nu is het moment aangebroken en hebben de raadsleden van de gemeente Dijk en Waard unaniem hun steun uitgesproken. Dit werd door de harde kern van Vrone goed ontvangen. 

Dinsdag 2 april om 20.00 uur vindt een belangrijke raadsvergadering plaats in de raadzaal van het gemeentehuis in Heerhugowaard. Tijdens deze vergadering zal de raad besluiten nemen omtrent deze kwestie. Iedereen is welkom om deze vergadering bij te wonen of mee te kijken via de livestream. 

Lees nu de laatste editie van de digitale krant