Renault & Dacia Occasion Parade bij Stokman

Partnerbijdrage
Treed binnen in de prachtige showroom van Stokman Hoorn en bewonder het ruime aanbod aan occasions.
Treed binnen in de prachtige showroom van Stokman Hoorn en bewonder het ruime aanbod aan occasions. (Foto: Aangeleverd)

HOORN - Bij Stokman Hoorn is donderdag 21 maart de Occasion Parade begonnen. In de aanloop naar de show zijn de eerste occasions al verkocht.

Het occasionaanbod is de afgelopen weken zorgvuldig door alle vestigingen opgebouwd en de hele voorraad is voor deze actie naar de vestiging Stokman Hoorn getransporteerd.

Unieke voorwaarden

Tijdens deze show stelt Stokman Hoorn je in gelegenheid om onder unieke voorwaarden meer dan scherp zaken te doen. Een extra bedrag tot 1.000 euro bovenop de inruilprijs van jouw huidige auto, een scherpe financiering met 5,9% rente (tot maar liefst 10.000 euro) en een aantrekkelijke verzekeringspremie. En… bij Stokman zijn de prijzen altijd ALL-IN met 12 maanden garantie.

Goede redenen om toch maar eens de ruime showroom van de Renault- en Dacia-dealer voor West-Friesland en omstreken te bezoeken. Het evenement duurt nog tot en met zondag 24 maart en is deze dagen het centrum voor auto-kopend Noord-Holland.

Het verkoopteam van Stokman Hoorn heeft er zin in en gaat ervoor. De adviseurs hebben de opdracht gekregen om elke koper te verbazen met een voorstel voor een nieuwe occasion van zijn of haar keuze. 

Het hele occasionaanbod is te zien op www.stokman.nl. Zondag is Stokman Hoorn extra geopend van 11.00 tot 16.00 uur.