Vaanpark fase1: 65 appartementen nu in verkoop

Partnerbijdrage
Vaanpark fase 1.
Vaanpark fase 1. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Gebiedsontwikkelaar BPD Ontwikkeling is 19 maart gestart met de verkoop van de eerste 65 koopappartementen in nieuwbouwproject Vaanpark te Heerhugowaard. In gebouw ‘De Linde’ komen 65 koopappartementen van ca. 49 m2 tot ca. 68 m2 GBO woonoppervlakte.

Nieuwbouwproject Vaanpark is zeer centraal gelegen, vlakbij het stationsgebied van Heerhugowaard en in de nabijheid van alle voorzieningen. De appartementen zijn daarnaast ook nog eens betaalbaar. De prijzen lopen van € 240.000,-- t/m € 367.500,-- V.O.N.. Aannemingsbedrijf Van Wijnen uit Heerhugowaard is verantwoordelijk voor het ontwerp en neemt de bouw van de woningen voor zijn rekening. Gebouw ‘De Linde’ is het eerste gebouw dat in verkoop komt in deze ontwikkeling rondom het stationsgebied. Het gebouw telt in totaal 65 koopappartementen en daarnaast nog eens 81 huurappartementen. Een groot aantal koopappartementen beschikt over een eigen parkeerplaats én berging. Er komen 5 woningtypen in verkoop; 2- of 3-kamer appartementen met én zonder buitenruimte. Wat de appartementen met elkaar delen is iets bijzonders; een grote binnentuin in het plan om lekker te ontspannen, elkaar te ontmoeten en tot rust te komen.

Documentatie

De verkoop is 19 maart gestart. Deze loopt tot en met 26 maart 12:00 uur via de website van Vaanpark: www.nieuwbouw-vaanpark.nl. Via deze site kun je alle verkoopdocumentatie raadplegen en ook direct jouw voorkeuren doorgeven. Eventuele vragen kunnen via de website gesteld worden óf aan de makelaars van het project: Kuijs Reinder Kakes (T: 072 555 55 00) of VanHuyse | Partner in Wonen (T: 085 4014472).