Paasshow bij Broekhuis is feestje voor het hele gezin

Partnerbijdrage
Kom naar de paasshow van Broekhuis.
Kom naar de paasshow van Broekhuis. (Foto: aangeleverd)

ALKMAAR - Autoliefhebbers opgelet. De jaarlijkse paasshow bij autodealer Broekhuis staat weer voor de deur dát is genieten voor het hele gezin. Bekijk van vrijdag 29 maart tot en met maandag 1 april de nieuwste modellen en geniet van speciale aanbiedingen. Neem je kinderen vooral mee, want de paasshow bij Broekhuis het is écht een gezinsuitje.

Tijdens de paasshow van Broekhuis kunnen bezoekers de nieuwste modellen bewonderen van Volkswagen, zoals de Tiguan, Passat Variant, T-Cross Facelift, ID.7 en ID.5. Vergeet ook de modellen van Skoda niet, want de gefacelifte Kamiq en Scala zijn van de partij. Zin in nog meer auto? Audi is op de paasshow vertegenwoordigd met diverse RS en S-modellen en uiteraard vind je er de nieuwste modellen van Volkswagen. De showrooms van Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bedrijfswagen en de occasions zijn geopend. Speciale aanbiedingen zijn er ook. Zo is er een private lease deal voor de SEAT Ibiza vanaf €319,- per maand.

Activiteiten 

Het programma van de paasshow zit boordevol leuke activiteiten voor het hele gezin. Zo is er een traktatie voor iedereen (patat of een lenteplant), springen kinderen een gat in de lucht op het springkussen, mogen ze een auto vol kladderen én kunnen ze het baanrecord verbreken in de race-simulator. De paasshow van Broekhuis biedt ook allerlei paasacties. Zo krijgen bezoekers bij aankoop van een nieuwe auto of occasion onder meer een scherp financieringsaanbod met 2% rente korting, een inruilbonus van 500 euro bovenop de taxatiewaarde of een brandstoftegoed van 500 euro.

Winactie

Doe mee aan de winactie en maak kans op geweldige prijzen, zoals een elektrische fiets te waarde van 2000 euro. Deze actie is een samenwerking met Broekhuis fietsen, voorheen Kroone Liefting. En zin in een weekendje weg met de iconische ID.Buzz? Deze schitterende bus schetste de Nederlandse ondernemer Ben Pon in 1947 toen hij de Volkswagenfabriek in Duitsland bezocht. De schets die zelfs in het Rijksmuseum hangt, leidde tot de iconische Transporter bestelbus die uitgroeide tot een bus met cultstatus. De ID.Buzz is hypermodern en als jij wint, ga je er een heerlijk weekendje mee op stap. Er zijn nog meer mooie prijzen tijdens de paasshow te winnen, want bezoekers maken kans op gratis lakpantser, een gratis poetsbehandeling of een kortingscheque voor een onderhoudsbeurt. Kortom; kom met je gezin naar de paasshow van Broekhuis en geniet van heerlijke dagen vol gezelligheid, fantastische activiteiten en mooie prijzen! Openingstijden: Vrijdag 29 maart van 9.00-18.00 uur, zaterdag 30 maart van 9.00-17.00 uur en maandag 1 april van 11.00-16.00 uur.

Broekhuis is te vinden aan Smaragdweg 8-14 in Alkmaar. Meer weten? Kijk op www.broekhuis.nl.

De iconische  ID.Buzz.