Open hockeytraining voor de jeugd bij MHC Heerhugowaard

Sport
Open training bij MHC.
Open training bij MHC. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Hockeyvereniging MHC Heerhugowaard op De Vork 7 in Heerhugowaard geeft vrijdag 19 april van 17.00 tot 18.00 een open training voor jongens en meiden van geboortejaren 2013 tot en met 2016, om op een sportieve en laagdrempelige manier kennis te maken met hockey.

MHC Heerhugowaard is een echte familieclub die al 50 jaar bestaat. Thuisgevoel, sportief presteren en respect voor elkaar op en buiten het veld staan hier centraal. Woensdag 10 april werd voor de allerjongste jeugd van 4 tot en met 6 jaar al een succesvolle open training gegeven door enthousiaste jeugdtrainers. Via uitdagende hockey-oefeningen en leuke spelletjes hebben de kinderen ervaren dat hockey een echte teamsport is, je lekker buiten bent, het ook technisch en tactisch inzicht vraagt, maar het bovenal gaat om plezier met elkaar hebben.


Maak kennis met de hockeysport bij MHC! - (Foto: Aangeleverd)

Vanwege het succes organiseert MHC Heerhugowaard op 19 april nu ook een open training voor de jeugd van geboortejaren 2013 tot en met 2016. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. Het enige dat je mag doen is sportieve kleding en sportschoenen aantrekken. Verder kan je je laten verrassen door de organisatie.

Voor meer informatie kun je mailen naar jongstejeugd@mhcheerhugowaard.nl.