Pianotalent Wouter Harbers komt naar Oosterblokker

Algemeen
Wouter Harbers geeft 28 mei een lenteconcert in Cultureel Centrum Pancratius.
Wouter Harbers geeft 28 mei een lenteconcert in Cultureel Centrum Pancratius. (Foto: aangeleverd)

OOSTERBLOKKER - In het historische kerkgebouw van Cultureel Centrum Pancratius in Oosterblokker verzorgt pianotalent Wouter Harbers zaterdag 28 mei een lenteconcert.

Klassieke muziek toegankelijk maken voor iedereen; dat is de missie van pianist Wouter Harbers. Liefhebbers, geïnteresseerden en (nieuwe) ontdekkers trakteert hij graag op de mooiste muziek van de wereld. Wouter doorweeft zijn concerten met interessante informatie en ludieke feitjes over de muziek. Dat levert een nieuwe luisterervaring op. Door de wisselwerking tussen hem en zijn publiek ontstaat een ontspannen en gezellige sfeer. Zijn samenspel met topviolist Robert Cekov straalt een enorme liefde voor muziek uit.

En dat alles past uitstekend bij de lente. Dus tijd voor bloeiende bloemen, zonneschijn en lentekriebels met muziek van Hongaarse dansen, maar ook ontspannen muziek van onder andere Einaudi. 

Informatie

Kom ook muziek ontdekken in Cultureel Centrum Pancratius op zaterdag 28 mei, aanvang 20.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.klassiekinwf.nl/reserveren .