Landelijke jeugdtrainersavond in Hoogkarspel

Algemeen
De jeugdtrainersavond is vrijdag 31 maart in Hoogkarspel.
De jeugdtrainersavond is vrijdag 31 maart in Hoogkarspel. (Foto: Pexels)

HOOGKARSPEL - De landelijke jeugdtrainersavond zal vrijdag 31 maart op het complex van SC Spirit’30 plaatsvinden. Het thema van deze avond is: Het trainen van jeugdspelers. Het gaat hierbij om zowel de training van pupillen als de junioren. 

Op deze avond zal aandacht worden besteed aan zowel techniektraining als wedstrijdgerichte training. De jeugdtrainersavond is er voor jeugdtrainers om de jeugd (nog) beter te kunnen trainen en coachen. Hierbij worden praktische tips en trucs besproken en getoond in de praktijk. Ideaal voor zowel de ervaren als de beginnende jeugdtrainers om aan deel te nemen. Alle deelnemers kunnen door het bijwonen van deze landelijke jeugdtrainersavond een licentiepunt van de KNVB ontvangen. Iedere gediplomeerde jeugdtrainer moet zijn/haar trainerslicentie, van de KNVB, iedere drie jaar verlengen. Uiteraard zijn alle trainers van harte welkom om deel te nemen ongeacht of zij in het bezit zijn van een trainersdiploma. 

Aanmelden

Vooraf aanmelden kan via www.jeugdvoetbalopleiding.nl onder het kopje ‘Landelijke Jeugdtrainersavond’. Jeugdtrainers van diverse verenigingen zullen aanwezig zijn. Een ideale gelegenheid om kennis uit te wisselen en nieuwe contacten op te doen.