Nominatie voor huldiging Haarlemse Topsportkampioenen geopend

Algemeen
De winnaars van 2019 waren: Sportman: Henk Grol (judo), Sportvrouw: Selena Piek (badminton), Sporttalent jongen: Robbe Mourits (roeien), Sporttalent meisje: Pleuni Cornelisse (judo), Sportploeg: Kenamju (karate) en Sportcoach: Dominique Schemmekes (basketbal).
De winnaars van 2019 waren: Sportman: Henk Grol (judo), Sportvrouw: Selena Piek (badminton), Sporttalent jongen: Robbe Mourits (roeien), Sporttalent meisje: Pleuni Cornelisse (judo), Sportploeg: Kenamju (karate) en Sportcoach: Dominique Schemmekes (basketbal). (Foto: Renata Jansen)

HAARLEM - Twee jaar kon de huldiging vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, maar op 21 februari 2023 vindt de huldiging plaats van sportkampioenen 2022. De nominatierondes om sporters te nomineren voor deze prijs is geopend. Aanmelden kan tot en met 31 december.

Nomineer je tot en met 31 december jouw sportheld uit Haarlem

Geef jouw Haarlemse sportkampioen door

Voordat de topsporters van 2022 gehuldigd worden, is de eerste belangrijke stap dat ze worden genomineerd. Neem de tijd om iemand die je kent binnen een vereniging, familie of vrienden/kennissenkring die presteert op topsportniveau, te nomineren. Het is voor de winnaars een prachtige erkenning, hun prestaties mogen gezien en gevierd worden!

Een sportheld nomineren kan in verschillende categorieën. Deze zijn: 

Sportman

Sportvrouw

Sportploeg

Sporttalent jongen

Sporttalent meisje

Sportcoach

Sportvrijwilliger

Daarnaast zijn er nog drie speciale categorieën: Sportmaster, Oeuvreprijs en Sportprijs. Gastheer van de huldiging is Badminton Club Duinwijck.

Het nomineren voor de sportkampioenen uit 2022 kan t/m 31 december 2022. Ga voor meer informatie zoals nominatiecriteria en nomineren naar: https://sportsupport.nl/huldiging-haarlemse-topsporters/