Football & Culture Festival met sport en cultuur

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pexels)

HAARLEMMERMEER - Wethouder Mariëtte Sedee (Sport) opent op zaterdag 25 juni het Football & Culture Festival Haarlemmermeer. Dat doet ze om 12.00 uur. De eerste voetbalwedstrijd begint al om 10.00 uur en de prijsuitreiking is omstreeks 17.00 uur gepland. 

De organisatoren van het evenement in sportpark De Deugd (van voetbalvereniging UNO) aan de Bennebroekerweg 709 in Hoofddorp beogen een uitwisseling van ervaringen op sportief en cultureel gebied.

Voetbalteams

De deelnemende voetbalteams komen uit onder meer Armenië, Bolivia, Brazilië, Somalië, Nederland, Italië, Ghana, Syrië, Somalië, Turkije, Marokko, Colombia en Eritrea.

Dansen, eetkraampjes, handwerkjes Tussen de voetbalwedstrijden worden op het podium allerlei dansen uitgevoerd in klederdracht en op eigen muziek. Dankzij eetkraampjes kunnen bezoekers kennismaken met verschillende keukenculturen en er is ook een braderie met allerlei handwerkjes.

De toegang is gratis. De deelnemende voetbalteams komen uit onder meer Armenië, Bolivia, Brazilië, Nederland, Italië, Ghana, Syrië, Somalië, Turkije, Marokko, Colombia en Eritrea.

Voor meer informatie: https://www.zevents.nl/footballculture.