Tribute to Paul McCartney in The Shack

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

HAARLEMMERMEER - Fans van Paul McCartney, The Beatles en Wings Tribute kunnen hun muzikale hart ophalen in The Shack. Sjoerd van de Broek, in The Shack bekend als een van de frontmannen van The LSB Experience, eert in deze show zijn grote voorbeeld. McCartney  is op 18 juni 80 jaar geworden en dat is een mooie reden om een ode aan hem te brengen.

Met zijn gitaar, speelt Sjoerd zijn nummers, van The Beatles, uit de periode met Wings en zijn latere solo tijd. Daarbij vertelt hij prachtige verhalen en anekdotes over Macca en over de muzikanten gelinkt aan hem.

Beatles festival

Paul McCartney is een grote muzikale held en voorbeeld voor Sjoerd van den Broek. Sjoerd heeft zelf meerdere keren mogen opgetreden in The Cavern in Liverpool, heilige grond, waar The Beatles honderden keren gespeeld hebben. Sinds een paar jaar speelt hij ook jaarlijks diverse weken in de USA: op het grootste Beatles festival in de VS en op The Flowerpower cruise en the Rock & Romance cruise, samen met bands als The Hollies, 10CC, The Beach Boys, Foreigner en anderen. Zondag 14 augustus staat hij in The Shack, en met mooi weer uiteraard op het buitenpodium.

Zondag 14 augustus begint het optreden om 16.00 uur. Toegang 10 euro. Reserveren: niet verplicht maar wel mogelijk via: info@the-shack.info 

Meer informatie via: www.the-shack.info. Het adres: The Shack, Schipholdijk 253b, Oude Meer.