Nu te zien bij Cinema de Vlugt

Algemeen
Souad.
Souad. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Bij Cinema De Vlugt, op steenworp afstand van Plein ’40-’45, Burgemeester de Vlugtlaan 125, draaien de allernieuwste films uit Hollywood, Bollywood en de rest van de wereld. Het gezellige Café De Vlugt is elke dag vanaf 9.00 uur geopend voor een lekkere kop koffie en een croissant. De eerste film start rond 11:00 uur en de dag eindigt met een vertoning rond de klok van 21:00 uur. Tijdens de film kunnen bezoekers met popcorn of nacho’s onderuit zakken in de stoelen van de gloednieuwe filmzaal.

Het filmprogramma is te vinden op: www.cinemadevlugt.nl.

Première vanaf donderdag 17 november: Three Thousand Years of Longing

Wanneer een Britse geleerde in Istanbul met een antiek, magisch flesje een djinn oproept, mag ze drie wensen doen in ruil voor zijn vrijheid. Door jarenlange apathie en isolement twijfelt ze over haar wensen, tot de djinn met zijn verhalen een diep verlangen opwekt, de wens om bemind te worden. Three Thousand Years of Longing is een episch fantasieverhaal van George Miller (‘Mad Max’) dat alle grenzen van tijd en ruimte overschrijdt. Oscarwinnares Tilda Swinton en Idris Elba vervullen de hoofdrollen in dit hedendaagse romantische sprookje.


Thousand Years of Longing. (Foto: aangeleverd)

Première vanaf donderdag 17 november: Souad

Voor Souad bestaan er eigenlijk twee goden, Allah en de smartphone. Maar in de strijd tussen deze twee is het duidelijk wie de winnaar zal zijn. De gedurfde speelfilm van Ayten Amin geeft een aangrijpend beeld van de tegenstrijdigheden in een tienerleven in het conservatieve Egypte, waar de druk van sociale media botst met de traditionele religieuze beperkingen, hetgeen leidt tot onbehagelijke, schizofrene levens.

Première vanaf woensdag 23 november: Strange World

Strange World introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers: de familie Clade. Ze proberen een weg te vinden in een onbekende, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer ligt. Ze krijgen hierbij gezelschap van een eigenzinnige klodder, een driepotige hond en een hele reeks vraatzuchtige wezens. Strange World is geïnspireerd op avonturenverhalen”, zegt regisseur Don Hall. “De film is een originele avonturen- en komediefilm over drie generaties van de familie Clade, die hun verschillen onderling moeten overwinnen, terwijl ze een vreemde en vaak vijandige wereld verkennen”, aldus Hall.

Kaarten via: https://www.cinemadevlugt.nl/..


Strange World.( Foto: aangeleverd)