Volle bak tijdens Zondagmiddagpodium in Dorpshuis Zwanenburg

Algemeen
In een bijna volle huiskamer bracht Scala Hoofddorp liederen van een uiteenlopend genre ten gehore.
In een bijna volle huiskamer bracht Scala Hoofddorp liederen van een uiteenlopend genre ten gehore. (Foto: Peter Vreeswijk)

ZWANENBURG/HALFWEG  -  Het was afgelopen zondag de beurt aan Scala Hoofddorp om de zangkunsten ten gehore te brengen tijdens Zondagmiddagpodium deze keer in het Dorpshuis Zwanenburg/Halfweg. In een bijna volle huiskamer bracht de groep, bestaande uit Theodora Fraterma, Wim van Gastel, Bart van Oerle, Frans Post en Sandra Lakerman diverse liederen ten gehore van een uiteenlopend genre.

Saskia Vreeswijk

Zij werden hierin begeleid door een fantastische pianist. Gezongen werd uit Le Nozze di Figaro van Mozart, Samson et Dalila van Saint-Saëns. Maar ook moderne muziek uit The Phantom of the Opera van A. Lloyd Webber stond op het programma.

In de pauze werd een kop koffie of thee aangeboden. Daarna volgde nog een aantal liederen onder andere uit Die Zauberflöte van Mozart en muziek uit diverse musicals.

Scala

Scala is een open podium voor klassiek geschoolde solisten. Zij zijn professioneel, semiprofessioneel, maar ook goede amateurs maken deel uit van de groep. Het programma dat zij ten gehore brengen wordt vooraf niet bekend gemaakt. Dat maakt dat een middag met Scala losjes en informeel verloopt. De sfeer was dan ook goed en de aanwezigen genoten zichtbaar van het gevarieerde programma.