Getuigen gezocht van steekincident Jan van Gentstraat Badhoevedorp

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Politie.nl)

BADHOEVEDORP - De politie kreeg woensdag 15 maart rond 17.15 uur een melding van een steekincident aan de Jan van Gentstraat in Badhoevedorp. Hierbij liep een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats licht letsel op. De politie onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Mogelijk is er een conflict aan vooraf gegaan. Het slachtoffer is tijdens het incident vermoedelijk met een steekwapen in zijn arm geraakt. Hierbij liep hij licht letsel op. De man is ter plekke door de hulpdiensten aan zijn letsel geholpen en hoefde niet naar het ziekenhuis.

Getuigen oproep

Eerder meldde de politie dat twee verdachten waren aangehouden. Dit blijkt achteraf niet te kloppen. Het ging hier om getuigen van het incident. De politie is nog op zoek naar één verdachte met het volgende signalement:

Man, licht getinte huidskleur, tussen 1,70 en 1,75 meter lang, normaal postuur, donkere kleding, liep op slippers.

De politie doet onderzoek naar dit steekincident en komt graag in contact met getuigen. Wie iets heeft gezien of gehoord of beelden heeft van deze zaak, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via:  0900-8844. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem, tel. 0900-7000.