ANWB en Trigger koesteren uw dierbare herinneringen

Partnerbijdrage
Dierbare herinneringen veiligstellen kan bij Trigger.
Dierbare herinneringen veiligstellen kan bij Trigger. (Foto: Julia Maria)

REGIO - Herinnert u zich het nog? Die oude projector met het kenmerkende geratel, de gordijnen die dicht gingen en samen genieten van de oude 8 mm filmpjes op het grote scherm? In deze moderne tijd is alles anders. We kijken de hele dag door naar filmpjes op televisie, tablet en mobiel. Zou het niet geweldig zijn om die oude super 8- en VHS-banden weer te kunnen bekijken?

Het digitaliseerbedrijf Trigger kan uw kostbare analoge beelden omzetten naar digitaal formaat op een USB-stick of externe harde schijf. Op deze manier kunt u ze weer bekijken, bewerken, delen met anderen én zijn uw kostbare herinneringen veilig, bewaard voor de toekomst. 8 mm films, videobanden, cameratapes, foto’s, dia’s en negatieven kunnen worden omgezet. Een geweldige service waar al veel families dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Trigger

Trigger is gevestigd in Amsterdam en organiseert speciale inleverdagen bij ANWB-winkels, zodat u ook lokaal uw opdracht kunt inleveren. Op zaterdag 2 maart is Trigger bij de ANWB winkel in Hoofddorp en Amstelveen.

Wilt u ook uw dierbare herinneringen veiligstellen? Maak dan een afspraak met de adviseur en neem uw materiaal mee naar de inleverdag. De adviseur zal u een vrijblijvende prijsopgave geven en, indien akkoord, neemt hij alles mee naar Amsterdam waar het wordt gedigitaliseerd. Enkele weken later kunt u het weer ophalen bij de ANWB winkel. Bent u ANWB lid? Dan profiteert u van 10 procent korting op uw opdracht. Trigger is zaterdag 2 Maart bij ANWB Hoofddorp en Amstelveen. Meer informatie en aanmelden via www.trigger.nl/anwb of bel 020-427202.