Tweelingkracht, vakkundig en persoonlijk

Partnerbijdrage
Het team van Bosma Makelaardij.
Het team van Bosma Makelaardij. (Foto: aangeleverd)

NIEUW-WEST - Dave en Richard Bosma zijn de gezichten van Bosma Makelaardij. Zij vormen een ééneiige tweeling en dat is het succes van hun makelaardij.

Wat maakt jullie als tweelingbroers zo’n succesvol team?
“Bosma Makelaardij heeft alle disciplines op het gebeid van woningmakelaardij in huis, wij werken op basis van full service dienstverlening. Wij vullen elkaar hierbij perfect aan en vertrouwen elkaar volledig. Dat is ook het fijne van een ééneiige tweeling zijn. Wij hebben, voordat wij samen gingen werken, beiden een andere route bewandeld. Wij startten onze loopbaan in 2000, Dave heeft ervaring opgedaan in verkoop en verhuur op een groot kantoor in Amsterdam en Omstreken en Richard is begonnen in Hoofddorp en Haarlem en heeft, naast de aan- en verkoop, een goede reputatie qua taxaties opgebouwd. Dit maakt ons uniek in vergelijking met andere makelaarskantoren!

Jullie benadering is persoonlijk en helder. Hoe brengen jullie dit in de praktijk?

Bij ons zijn de lijnen kort en daardoor persoonlijk. Doordat wij al lang in het vak zitten, kunnen wij complexe zaken eenvoudig maken door de tijd te nemen om het uit te leggen.

Jullie missie is betrouwbaarheid, kunde en oprechtheid. Waarom zijn deze waarden zo belangrijk?

Wij behandelen de client zoals wij zelf behandeld willen worden. Het advies dat wij geven onderbouwen wij en wij laten zien waar dit op gestoeld is. Wij houden dit overzichtelijk en maken het niet onnodig ingewikkeld. 

Wat is het meest uitdagende aspect?

De woningmarkt is altijd wel een onderwerp van gesprek op verjaardagen, partijen en op de sportclub. Daarbij brengen de media bijna dagelijks updates over de woningmarkt en kunnen daarin nogal verschillen. Je wordt als makelaar vaak geconfronteerd met verschillende meningen. 

Wat vinden jullie het leukste aam het werk?

Je weet nooit van tevoren wat je kunt verwachten. Ook de diversiteit van mensen is enorm. Dit maakt ons werk leuk, afwisselend en is het nooit saai.

Welke wijk in Amsterdam, Haarlem of Haarlemmermeer is op dit moment het populairst?

Eigenlijk is de vraag moeilijk te beantwoorden; iedereen heeft zijn of haar eigen wensen en eisen. Dit geldt ook voor het gebied waarin zij zoeken. Op dit moment zie je dat de vraag naar woningen in Landelijk Amsterdam-Noord groter is dan voorheen.

Bosma Makelaardij bestaat op 1 april aanstaande 5 jaar. Daarom is er een winactie. Voor de aanwijzingen zie de ‘socials’. Bosma Makelaardij, Tussen de Bogen 30, 1013 JB Amsterdam. info@BosmaMakelaardij.nl, www.BosmaMakelaardij.nl, 020-8900332.