Nani sings Amy in Cultuurkoepel Heiloo

Uitgaan
Nani Vazana kruipt in de huid van Amy Winehouse.
Nani Vazana kruipt in de huid van Amy Winehouse. (Foto: aangeleverd)

HEILOO - De muziek van de legendarische Amy Winehouse klinkt vrijdag 10 mei in Cultuurkoepel Heiloo. In dit eerbetoon vindt Nani Vazana de ware ziel van Amy Winehouse van a tot z. Een absolute aanrader voor bewonderaars van het in 2011 op 27-jarige leeftijd overleden zangtalent.

Die avond zing Nani de zoete herinneringen aan een meisje uit een buitenwijk, dat opgroeide in een eenvoudig huishouden. Ze volgt Amy’s eerste ontmoetingen met haar ooms die professionele jazzmuzikanten waren en haar grootmoeder, die een relatie had met de Britse jazzlegende Ronnie Scott. Uiteindelijk ontmoet Nani Amy in haar moeilijke tijden van wanhopig drugsmisbruik en gewelddadige relaties. Het publiek maakt kennis met de jonge en de oude Amy, in een meeslepend, hobbelig en springerig eerbetoon. Nani zingt uit volle borst en speelt trombone als een ware diva. Een show om niet te missen.

Nani sings Amy, bij te wonen vrijdag 10 mei om 20.15 uur in Cultuurkoepel Heiloo (zaal open vanaf 19.30 uur). Informatie/reserveren: www.cultuurkoepelheiloo.nl.