Zomerconcert Muziekverenigingen

Algemeen
Aankomend weekend is het zover.
Aankomend weekend is het zover. (Foto: aangeleverd)

NIEUWE NIEDORP - In 2020 vatten de muziekverenigingen Muziekvereniging Zijpe uit Callantsoog en Winkel’s Harmonie het plan op om een keer een gezamenlijk concert te organiseren ter afsluiting van het winterseizoen. Streefdatum was eind juni 2021. De voorbereidingen werden in gang gezet tot een zoveelste coronagolf roet in het eten gooide: het mocht niet zo zijn.

Dit weekend

Nu aan het einde van de winter steeds meer werd vrijgegeven zijn de besturen weer bij elkaar gekomen om te onderzoeken of een gezamenlijk concert nog een optie zou zijn. Met veel enthousiasme werd het plan weer opgepakt en de dirigenten van de twee verenigingen hebben hun best gedaan om de mooiste zomerse muziek op de lessenaar te krijgen.

Het is zover

De muzikanten van beide verenigingen zijn heel enthousiast aan het repeteren geslagen om de repertoires van de zustervereniging in de vingers te krijgen. Op 9 juli is het dan eindelijk zover! Het concert wordt gehouden in Dorpshuis Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. Aanvang 19:30 uur. De entree bedraagt 5,- euro. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. In de pauze is er een verloting met hele mooie prijzen.

Zie ook de Facebook-pagina van Winkel’s Harmonie of muziekvereniging Zijpe voor meer informatie