Eerste Try-out dag bij Copernicus SG in Hoorn groot succes

Algemeen
Bij de scheikundeles hebben de leerlingen slijm gemaakt.
Bij de scheikundeles hebben de leerlingen slijm gemaakt. Foto: aangeleverd

HOORN - Middelbare school Copernicus SG aan de Nieuwe Steen in Hoorn heeft woensdag 27 oktober haar eerste Try-Out dag van het schooljaar gehouden. Grote aantallen groep 8- en groep 7-leerlingen deden mee aan verschillende proeflessen, waaronder gekleurd glitter slijm maken, Tik Tok Dance lessen, Streetwear/Creatief les, High School English, basketbal en zelfs Chinees.

Marlies Verkade-Vreeker, docent Scheikunde zegt: “Bij de scheikundeles hebben de leerlingen slijm gemaakt, daarbij konden zij zich uitleven met glitter en mooie kleuren. Dit gaf hele leuke en creatieve slijmballen, die door de leerlingen enthousiast en trots mee naar huis genomen werden!”

Tijdens de Try-Out lessen kunnen toekomstige leerlingen met een Mavo-, Havo- en Vwo-advies terecht om sfeer te proeven en te ervaren hoe het is om les te volgen op de Copernicus SG.

Er is nog een mogelijkheid om je op te geven voor de volgende Try-Out lessen die woensdag 3 november en woensdag 1 december plaatsvinden. Dit kan via de website www.copernicushoorn.nl .