Feestelijke open dag en opening padelbanen bij TPV De Hulk in Hoorn

Algemeen
TPV De Hulk heeft ruimte gecreëerd voor vier padelbanen.
TPV De Hulk heeft ruimte gecreëerd voor vier padelbanen. Foto: aangeleverd

HOORN - TPV de Hulk houdt zondag 26 maart een feestelijke open dag. Ook worden deze dag de vier padelbanen - voor junioren en senioren - geopend.

Na een verbouwing van een gedeelte van het park (het opschuiven van twee tennisbanen) is de vereniging erin geslaagd ruimte te creëren voor de aanleg van vier padelbanen in carrouselvorm met een eigen middenterrein voor de spelers en toeschouwers. Zondag 26 maart worden deze padelbanen van TPV De Hulk officieel geopend. Uiteraard is iedereen welkom om te komen kijken of zelfs een balletje te slaan op zowel de padelbanen als op de tennisbanen. Er zijn voor beide disciplines leraren aanwezig die gratis clinics verzorgen vanaf 14.00 uur. Doe sportkleding aan en kom langs. De vereniging zorgt voor rackets. Tevens is er deze dag een mooie openingsaanbieding voor mensen die lid willen worden van De Hulk (zowel padel als tennis). 

Programma

14.00 uur: aanvang en start clinic / kennismaking met padel

15.00 uur: officiële opening padelbanen

16.00 uur: afsluiting

Aansluitend aan deze feestelijk dag viert TPV De Hulk ook haar veertigjarig jubileum voor leden, oud-leden en genodigden van 17.00 tot 20.00 uur.