Derde editie Smalle Beurzen Festival Hoorn

Nieuws
Afbeelding
Foto: archief

HOORN - De derde editie van het Smalle Beurzen Festival vindt zaterdag 6 april plaats aan het Dampten 16 in Hoorn. Het belooft een middag van informatie en plezier te worden voor ieder met een smalle beurs of die een steuntje wel kan gebruiken. Wethouder Karin Hakhoff opent het festival om 13.00 uur.

Soms zit je vast in je situatie of zie je door de bomen het bos niet meer. Een gesprek met iemand die naar je luistert en met je meedenkt kan dan helpend zijn. Niet alleen omdat het oplucht om je verhaal even kwijt te kunnen, maar ook omdat een ander net een ander inzicht kan bieden of een oplossing weet die jij niet kent. Op  het festival zijn daarom mensen aanwezig die naar je willen luisteren en je verder kunnen en willen helpen, zoals 1.hoorn, Werksaam, Stichting Leergeld, Hulpverlening Westfriese Kerken, Schuldhulpmaatje en Hart voor Hoorn.

Ontspanning en plezier 

Het festival biedt naast informatie volop ruimte voor ontspanning, ontmoeting en plezier. Juist als je een krap budget hebt, moet je de leuke dingen laten schieten, terwijl je die ontspanning en afleiding  in een moeilijke situatie goed kunt gebruiken. Daarom is er volop ruimte voor muziek, dans, creativiteit en kinderactiviteiten. Ook kun je naar de kapper, je nagels laten lakken of ontspannen bij een nekmassage. Er is een give-away-markt van AyudaMe, gratis kinderfietsjes van Jan en Lida, livemuziek en je kunt genieten van een modeshow met kleding uit de winkel van Bij Bosshardt.

Het festival duurt van 13.00 tot 16.00 uur. De toegang en activiteiten zijn gratis.