'Spelenderwijs' in De Speelhoorn

Nieuws

HOORN - Stadsspeeltuin De Speelhoorn barst woensdag 14 september van 13.00 tot 17.00 uur uit haar voegen tijdens 'Spelenderwijs', een evenement voor ouders en kinderen. Netwerk heeft samen met SKH, Berend Botje, Small Steps, GGD, 1.Hoorn en Groeien met Lef de handen ineen geslagen om een leuke activiteit te bieden voor ouders en kinderen.
Belangstellenden kunnen deelnemen aan verschillende leuke activiteiten: bootcamp voor kids, knutselen, schminken en workshops op het gebied van spelen met je kind, emotie en positieve benadering. Ook is het mogelijk om een dagje peuterspeelzaal mee te maken, presenteren de deelnemende organisaties wat ze in huis hebben op de infomarkt en zijn voor iedere bezoeker leuke gadgets beschikbaar. Theatergroep Verhip komt met een team acteurs om bezoekers het hemd van het lijf te vragen over hoe ouders en kinderen met elkaar omgaan.
Meedoen met een workshop is geen probleem; de kinderopvangorganisaties in Hoorn zorgen voor een voorziening waar kinderen zolang kunnen verblijven. Speciaal voor deze dag is de speeltuin gratis toegankelijk en ook deelname aan de activiteiten is kosteloos. Zie voor meer informatie de Facebook-pagina van De Speelhoorn en de deelnemende partners. Bellen of e-mailen kan ook: Jeanette Fuchs, 0229-855700, j.fuchs@netwerkhoorn.nl.