Westfriese Sportverkiezingen klaar voor finalespektakel

Nieuws

HOORN - De organisatie van Westfriese Sportverkiezingen is klaar voor het grootse finalespektakel op zondag 8 januari in Schouwburg Het Park in Hoorn. Niemand minder dan 'zilveren' handbalkeepster Tess Wester is aanwezig voor een presentatie en het uitreiken van de prijzen.
Allerbelangrijkst is uiteraard de aanwezigheid van de genomineerde West-Friese topsporters met hun familie, vrienden, kennissen, relaties en fans. De genomineerden voor het sportjaar 2016 zijn: voor Sportvrouw: Irene Schouten, marathonschaatsen, inline skate; Vera Koedooder, wielrennen; Nadine Visser, atletiek. Voor Sportman: Simon Schouten, marathonschaatsen; Eyevan Danenberg, vechtsport; Bauke Muller, bridgen. Sporttalent: Leon Dudink, biljarten; Pippa van Ierssel, kitesurfen; Janno Botman, schaatsen. Sportcoach: Constantijn Schouten, trainer vv Blokkers; Antoine Gooyers, trainer coach zaalvoetbal Hoornse Veerhuys; Karin Burrekers, trainer coach handbal junioren Westfriesland SEW. Sportploeg: HBV badminton; Hoornse Veerhuis, zaalvoetbal; DSV Dance Impression, ballroom dance. Aangepaste sporters: Bas Takken, zwemmen; Megan Hollander, badminton; Geert Schipper, triatlon.
Het programma begint om 14.30 uur. Na afloop is er gelegenheid om sporters en belangstellenden te ontmoeten in de foyer van Het Park. Kaarten voor dit evenement zijn voor vijf euro te bestellen op de site van de Westfriese Sportverkiezingen (www.westfriesesportverkiezing.nl ) en van Schouwburg Het Park (www.hetpark.nl ). De prijs is inclusief garderobe, koffie/thee bij ontvangst en een gratis pauzedrankje. Voorafgaand aan het Sportgala organiseert de stichting Westfriese Sportverkiezing in samenwerking met Sportservice West-Friesland het sportcongres 'Levenlang in beweging zijn'. Aanvang 11.45 uur in grand café 't Hop bij de schouwburg.