Tennislessen voor volwassenen bij TV Swaegh

Partnerbijdrage
Vanaf april kunnen beginners en nieuwe leden (gevorderd) met korting tennislessen volgen bij TV Swaegh.
Vanaf april kunnen beginners en nieuwe leden (gevorderd) met korting tennislessen volgen bij TV Swaegh. Foto: TV Swaegh

ZWAAG - TV Swaegh is een gezonde en gezellige vereniging met ruim 300 leden, waarvan 82 jeugdleden. De vereniging bestaat sinds 1975 en beschikt over vijf kunstgrasbanen met LED-verlichting. Hierdoor kun je doorgaans het gehele jaar tennissen.

Partnerbijdrage dossier

Er worden gedurende het hele jaar voor jong en oud veel leuke, gezellige en natuurlijk sportieve activiteiten, competities en toernooien georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan de clubkampioenschappen, ZomerAvondCompetitie, WinterAvondCompetitie, het Nieuwjaarstoernooi, Friends and Company toernooi en het befaamde Swaegh Open! Je kunt bij TV Swaegh kiezen uit een jaar-, zomer-, winter- en competitielidmaatschap.

Actie aanbod tennislessen

Vanaf april kunnen beginners en nieuwe leden (gevorderd) met korting tennislessen volgen. De lessen voor gevorderden zijn alleen bedoeld voor volwassenen die geen lid zijn van TV Swaegh (en uiteraard wel lid worden). De lessen worden buiten gegeven door tennisschool All-In. Voor beginners zijn de lessen op de maandagavond. Aanmelden kan nog tot eind maart, maar vol is vol. Voor de beginners en nieuwe leden geldt: geen taakdiensten in het eerste jaar. Alle actievoorwaarden staan op www.tvswaegh.nl/actie . Ook voor alle informatie omtrent bijvoorbeeld de lidmaatschappen kun je een kijkje nemen op de website.