Verkoop ‘De Fruittuin’ van start gegaan

Partnerbijdrage
Onder leiding van Streekgoed Makelaardij is de verkoop van 'De Fruittuin' in Venhuizen van start gegaan.
Onder leiding van Streekgoed Makelaardij is de verkoop van 'De Fruittuin' in Venhuizen van start gegaan. (Foto: aangeleverd)

VENHUIZEN - Het langverwachte nieuwbouwproject ‘De Fruittuin’ in Venhuizen heeft officieel de verkoop afgetrapt. Het verkoopteam verwelkomde woensdag 20 maart, onder leiding van Streekgoed Makelaardij, de eerste potentiële kopers voor de achttien woningen tijdens een druk bezochte verkoopmanifestatie.

Of je nu een starter bent, een senior op zoek naar comfortabel wonen, of iemand die de levendigheid van het dorp niet wil missen - De Fruittuin heeft voor ieder wat wils. Ontdek de prachtige startersappartementen, rug-aan-rugwoningen en kapbergwoningen, allemaal gesitueerd in het hart van Venhuizen. Dit project omvat 18 energiezuinige koopwoningen.

Voor iedereen

Laat je verrassen door het unieke ontwerp, de groene omgeving en het levendige erf dat we delen. Met woonoppervlaktes variërend van 50 m2 tot maar liefst 100 m2 is er voor ieder wat wils. Prijzen beginnen bij 259.000,- euro en lopen op tot 389.000,- euro v.o.n., waardoor er voor elk budget een droomwoning beschikbaar is.

Belangrijke data

De inschrijftermijn sluit op woensdag 10 april om 17.00 uur. De woningen worden op donderdag 11 april toegeween, waarbij inwoners van Venhuizen en Hem voorrang krijgen. De volgorde van inschrijving is niet van belang, maar een hypotheekverklaring is vereist. Krijg je een woning toegewezen? Dan ontvang je uiterlijk vrijdag 12 april telefonisch bericht en word je uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Krijg je geen woning toegewezen? Dan ontvang je uiterlijk maandag 15 april schriftelijk of per e-mail bericht en word je automatisch op de reservekandidatenlijst geplaatst.

Informatie

De verkoop van het project wordt verzorgd door Streekgoed Makelaardij. Ga voor meer info naar: www.wonenindefruittuin.nl.