Meer dance in Hoorns poppodium Manifesto

Uitgaan
De komende tijd meer dansfeesten in Manifesto.
De komende tijd meer dansfeesten in Manifesto. Foto: aangeleverd

HOORN - In het Hoornse poppodium Manifesto kun je de aankomende tijd vaker de dansvloer op. Er komen meer dansfeesten bij en ook bij meer concerten kun je na de band blijven dansen.

Bij Good Times kun je terecht voor de beste hits uit de jaren 80, 90 en 2000. Denk aan hits van bijvoorbeeld Doe Maar, Whitney Houston, U2, Michael Jackson, Run DMC, 2 Unlimited, The Spice Girls en Bob Marley. Zaterdag 30 maart is de eerste editie. 

Na de band blijven dansen kan met Festival Parade bij de shows op 5 april (Pene Corrida), 11 mei (Oôs Joôs) en Smells Like Nirvana (25 mei). In de afterglow van een weergaloos live optreden kun je nagenieten van de gezelligheid en de beste muziek. De dj’s van Poptrash nemen de show over en draaien nummer na nummer in lijn met de artiest van het concert. Vooraf kan je uit je dak gaan met feestband Pene Corrida, meezingen met de Westfriese helden van Oôs Joôs en rocken op de beste nummers van Nirvana.

Zaterdag 18 mei vindt Emulate plaats, een nieuw Drum & Bass evenement, opgezet door lokale organisatoren uit het genre. Homebass en Drum Embrace slaan de handen ineen en gaan voor een onvergetelijke ervaring die je meesleurt in de euforische wereld van drum ’n bass. Emulate vindt plaats vanaf 14.00 uur tot 23.00 uur. Op de line-up staan onder meer T & Sugah, Synoxis en Polymathic.

Meer informatie en tickets op www.manifesto-hoorn.nl . Adres: Holenweg 14c te Hoorn.