Toneelvereniging Michaël speelt blijspel in Blokker

Uitgaan
In het stuk 'Van Koe Knuffelen tot Katknuppelen' komen verschillende leuke types voorbij.
In het stuk 'Van Koe Knuffelen tot Katknuppelen' komen verschillende leuke types voorbij. Foto: aangeleverd

BLOKKER - Toneelvereniging Michaël brengt zaterdag 6, vrijdag 12 en zaterdag 13 april het blijspel ‘Van Koe Knuffelen tot Katknuppelen’ op de planken in Het Gouden Hoofd, Westerblokker 80 in Blokker. 

Het toneelstuk speelt zich af op een zorgboerderij waar boer Jacob de zorgboer is. Op zijn zorgboerderij de Kriekenhoeve wonen en werken mensen die wat zorg nodig hebben. Zo komen er allemaal leuke types voorbij. Zoals Rob die echt een brokkenpiloot is. Of Stella die ogenschijnlijk heel lief is maar in het geniep graag treitert. Carla kan je maar zelden op een vriendelijk woord betrappen. Maarten is de schoonmaker en neemt ieder woord zeer serieus en pakt dan ook graag het woordenboek erbij. Er gebeuren af en toe rare dingen op de boerderij, wat heeft Mara daar mee te maken? Ze heeft een verleden als jeugdcrimineel, dus gelijk een stempel. Sinds zij er is worden er plotseling allemaal dieren ziek. Heeft Mara daar iets mee te maken? Of is het toch Reinie die iedereen maar wil verzorgen, zowel mens als dier? Of zij daar zo handig in is valt te bezien… En Jolanda is jaloers op iedereen die een beetje aandacht geeft aan de zorgboer. Bloeit er iets moois op tussen de maatschappelijk werkster juffrouw Gans en zorgboer Jacob?

Het stuk staat onder de bezielende leiding van regisseuse Loes Beemster. Aanvang is steeds om 20.00 uur. In de pauze is er een loterij. Kaarten zijn te koop voor tien euro per persoon bij Loes Beemster, Golden Deliciouslaan 15 in Blokker. Telefoon: 0229-232781.