Koningsdag Landsmeer: vrijmarkt groter dan voorheen

Nieuws
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

LANDSMEER - Op zaterdag 27 april viert ook Landsmeer Koningsdag! Op die dag is er van 6.00 tot 14.00 uur een vrijmarkt. Deze is groter dan anders: het terrein wordt voor het eerst uitgebreid tot aan de afslag naar de Dr. Martin Luther Kingstraat. Een mooie gelegenheid voor velen om spullen te verkopen. Om 14.00 uur nog spullen over? Neem deze dan mee naar huis en lever ze in bij bijvoorbeeld een kringloopwinkel of op de milieustraat.

Kermis

Op vrijdag 26 april tot en met woensdag 1 mei vindt er op het parkeerterrein aan de Sportlaan een kinderkermis plaats. De kermis is geopend vanaf 13.00 tot 22.00 uur. Alleen op Koningsdag zijn de attracties open vanaf 12.00 uur. Gedurende de kermis kunnen er geen auto’s geparkeerd worden op het parkeerterrein bij de Sportlaan. 

De vrijmarkt is alleen bedoeld voor de verkoop van tweedehands artikelen. Het is niet toegestaan om bederfelijke etenswaren te verkopen, die gekoeld bewaard horen te blijven of voor het eten eerst verhit moet worden. Men mag wel fris in blikjes of plastic verkopen (glazen flesjes en normale glazen mogen niet vanwege de veiligheid).

Horeca-activiteiten 

Op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis is een evenemententerrein ingericht. Dit evenement is om 23.00 uur afgelopen. De weg voor het Raadshuisplein blijft de hele dag gesloten voor verkeer en de omleidingsroute blijft de gehele dag van kracht.