Expositie fotogroep SEPT in Tavenu

Cultuur
Het werk van de groep gaat verder dan fotografie
Het werk van de groep gaat verder dan fotografie (Foto: Tavenu)

Van zaterdag 26 november tot en met zondag 18 december is de nieuwe expositie te bewonderen in Tavenu in Maasland van fotogroep SEPT.

Deze groep fotografen heeft zeven leden en is gevestigd in de regio Rijnmond. Alle zeven leden zijn eigenzinnig en werken buiten de geijkte fotografische paden. Het werk van de groep is weliswaar met fotografische middelen tot stand gebracht, maar gaat verder dan fotografie. Alhoewel de zeven fotografen verschillende benaderingen hebben, is er wel een gemeenschappelijke noemer, namelijk het gevoel en de stemming die het werk beoogt op te roepen bij de kijker. Waar kijk ik naar en wat doet het met me?

De fotografen zijn Joty Biegel, Huub Bierens, Elma Claassen, Teus de Groot, Hans Heeres, Reinier van der Lingen en Cor Ritmeester.

De opening van de expositie is op vrijdag 25 november om 20.00 uur en zal worden verricht door Joop Vaisier, kunstenaar en gepensioneerd lid van de Culturele Raad van Maassluis.

Meer informatie is te vinden op tavenu-exposities.nl. Tavenu is geopend op woensdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis.