Lokale boodschappen afhalen bij Hoeve Rust-hoff

Nieuws
Jeroen bij zijn kalfjes.
Jeroen bij zijn kalfjes. (Foto: PR)

Biologische zuivelboerderij Hoeve Rust-hoff is nu ook een Rechtstreex-afhaalpunt. Zo kun je al je lokale en duurzame boodschappen afhalen op één plek en ondertussen genieten van de koeien in de wei.

Eigenaren Jeroen en Gusta werkten al samen met Rechtstreex in de afzet van hun boerenzuivel, maar nu verkopen ze, als afhaalpunt van Rechtstreex, ook streekproducten van andere ondernemers.
Dus als je geen zin of tijd hebt om de polders af te fietsen, maar wel wilt genieten van lekker eten van boeren uit de buurt, kun je nu bij hun terecht. Bestel thuis precies wat je nodig hebt en haal je lokale boodschappen op bij Hoeve Rust-hoff, Broekpolderweg 3 in Maasland.

Vers, lekker en duurzaam
Eens proberen? Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 10% korting op je eerste bestelling via rechtstreex.nl/rusthoff. Bestel vóór woensdagmiddag 13:30u en haal je boodschappen af op vrijdag of zaterdag. Zo geniet je elk weekend van al het lekkers dat de regio te bieden heeft.

Over Rechtstreex
Samen met klanten, boeren en makers bouwen ze een duurzame voedselketen waarin lokaal eten centraal staat. Een korte en transparante keten met eerlijke prijzen voor de boeren en met minder voedselkilometers, verpakkingen en verspilling.

Rotterdam de boer op!
Zowel Rechtstreex als Hoeve Rust-hoff werken samen met ‘Rotterdam de boer op!’ Deze beweging steunt boeren en lokale initiatieven die, met waardering van de samenleving en tegen een eerlijke prijs, voedsel produceren of verkopen met meer toegevoegde waarde voor natuur en landschap. www.rotterdamdeboerop.nl

Krat met streekproducten. Lekker vers!