Vernieuwde kantine S.V. Den Hoorn geopend

Sport
 V.l.n.r.: Hans van der Vliet, Leo Haring en Bert-Jan Nolden.
V.l.n.r.: Hans van der Vliet, Leo Haring en Bert-Jan Nolden. (Foto: GvW-T)

Ze hebben er keihard voor gewerkt maar zondag jl. mochten ze het resultaat van al dat buffelen aan iedereen laten zien. Hans van der Vliet, Leo Haring en Bert-Jan Nolden hebben officieel de verbouwde kantine van SV Den Hoorn geopend en in gebruik genomen. 

Gemma van Winden-Tetteroo

Samen met talloze andere vrijwilligers en sponsors hebben zij de kantine op de eerste verdieping van het clubgebouw een complete make-over gegeven.

Trots

Het was hard nodig; na 16 jaar is de trouwe voetbalkantine geheel aangepakt en in een moderne jas gestoken. Bij de opening blikte voorzitter Frank van Mil in zijn dankwoord nog even kort terug op het hele proces. Ook Bert-Jan Nolden, de voorzitter van de bouwcommissie, sprak zijn dank uit. “Met de juiste mensen die heel veel ervaring hebben én een waslijst aan wensen zijn we aan de slag gegaan. We hadden als voetbalvereniging flink gespaard maar natuurlijk waren onze sponsors onontbeerlijk. We hebben een gigantisch bedrag aan subsidie gekregen. Zonder die giften was het nooit gelukt,” zei hij, trots om zich heen kijkend.

Barkrukactie

Kort werden de ontwikkelingen geschetst. De apparatuur, de verflagen, de vloerbedekking en de gordijnen waren nodig aan vervanging toe. De functie van de bar, heel belangrijk bij een voetbalvereniging, werd anders ingedeeld. Leden konden uiteraard ook hun steentje bijdragen. Nog steeds trouwens want er is een actie gaande waarbij je je eigen barkruk sponsort. Er zijn mooie prijzen te winnen. De actie loopt nog tot 22 december dus kijk gerust even op de site hoe je nog steeds kunt doneren. Bij besteding van € 500,- en € 1.000,- krijg je zelfs een naamplaatje op de barkruk. 

Maatschappelijke activiteiten

Na de diverse speeches vol bedankjes mochten Hans, Leo en Bert-Jan het lintje doorknippen en werd de kantine officieel voor geopend verklaard. Frank van Mil is heel erg tevreden over het resultaat van de hele onderneming. “We hopen hier in dit gebouw en met deze prachtige aanpassingen de mogelijkheden vergroot te hebben voor onze maatschappelijke activiteiten voor de regio en voor heel Midden-Delfland. Gelukkig weten diverse organisaties ons al te vinden. En met de nieuwe kantine wordt dat nog veel aantrekkelijker!”